Kaarten zondagmiddag 3 juli alleen nog verkrijgbaar aan de kassa!

Loading
loading..

Kaarten zondagmiddag 3 juli alleen nog verkrijgbaar aan de kassa!

juli 3, 2016
Eric
No Comments

De afgelopen twee dagen waren fantastisch! Twee keer uitverkocht en dus een volle tribune. Nu nog de zondagmiddag. Voor deze voorstelling zijn nog slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar Deze worden alleen verkocht  aan de kassa van het openluchtspel.

Tot straks!

Kaarten voor vrijdagavond en zaterdagavond uitverkocht!

juni 28, 2016
Eric
No Comments

De kaarten voor de zaterdagavond zijn al ruim een week uitverkocht. Nu zijn er ook geen kaarten meer beschikbaar voor de vrijdagavond.

Wel zijn er nog kaarten beschikbaar voor de zondagmiddag. Deze kunt nog steeds kopen op deze website of bij Coop Compact Boogman of Klein Hekkelder Veevoeders beide in Voorst.

Tips voor de bezoeker toegevoegd.

juni 26, 2016
Eric
No Comments

Om u een plezierige avond te bezorgen, hebben wij tips, voor u als bezoeker, toegevoegd op onze website. Klik hierboven in het menu op ‘Openluchtspel’ en vervolgens op ‘Tips voor de bezoeker’

Kaartverkoop vrijdagavond alleen via deze website

juni 26, 2016
Eric
No Comments

De zaterdagavond is reeds uitverkocht. Voor de vrijdagavond zijn nog slechts enkele tientallen kaarten beschikbaar. We willen voorkomen dat via de voorverkooppunten en de website teveel kaarten verkocht worden. Daarom is besloten om deze kaarten alleen nog via de website aan te bieden. Zo kunnen wij iedere betalende bezoeker een zitplaats garanderen.

De kaarten voor de zondag zijn nog steeds verkrijgbaar bij Klein Hekkelder en Coop Compact Boogman, beide in Voorst!

Naar buiten

mei 10, 2016
Eric
No Comments

Na een paar maanden reperteren in Co’s Keldertje, is de toneelgroep vanaf begin mei elke maandag en woensdag te vinden op De Wolfsweerd. Nog minder dan twee maanden en dan is daar de dag van de première. Op 1 juli moet het stuk perfect lopen. Zal de boer zijn vrouw vinden?

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background